Privatperson

Hushållsnära tjänster i Linköping med omnejd

ruthus och hemtjänster

Att få hjälp med sysslorna i hemmet är inte några konstigheter idag. Det flesta av oss lever en hektiskt vardag där mycket av tiden handlar om att få livspusslet att gå ihop. Och just därför kan det vara skönt att få lite extra backning med det som kallas för hushållsnära tjänster.

Kanske vill ha du hjälp med att få lite ordning och reda i hemmet, kanske vill du få avlastning med barnpassning, dagishämtning läxläsning eller handling. Vad du än har i åtanke kan du kontakta oss. Vi tar små som stora uppdrag.

Hör av dig med din förfrågan här

Varför anlita våra tjänster?

  • Vi har lång erfarenhet av RUT-tjänster.
  • Vår personal har bokstavligen Sveriges längsta yrkeserfarenhet.
  • Vi är både proffsiga och prisvärda.
  • Vi är medlemmar i Svensk Franschiseförening. Detta innebär bland annat att vi har högt ställda krav på tjänsterna vi levererar.

Exempel på vanliga hushållstjänster

tradgardshjalp

Trädgårdshjälp
Klippning av häckar och gräsmatta, skötsel av träd och buskar, rengöring av altan mm ingår i hushållsnära tjänster. Grundregeln är att trädgårdstjänsten ska utföras i anslutning till hemmet för att du ska kunna använda Rut-avdraget. Bortforsling av diverse trädgårdsspill och bråte till miljöstationen ingår däremot inte. Hör av dig till oss för att få reda på mer om våra trädgårdsservice.

Städservice
Detta är den mest förekommande Rut-tjänsten. Vill du veta mer om vår städservice kan du läsa mer på denna sida

Om RUT-avdraget

Pensionärspoolen erbjuder hushållsnära tjänster i Linköping inom ett flertal områden. För privatpersoner kan det vara allt ifrån hjälp i trädgården, olika typer av städservice, få hjälp med handling, lämna på dagis till mer kvalificerade RUT-tjänster. För RUT-tjänster betalar du 50 % av arbetskostnaden.

Beställning och priser

Är du våra intresserad av våra tjänster? Har du frågor? Klicka här och fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Är du företagare, så kan du läsa mer om våra tjänster genom att klicka här!
Vill du ha bemanning inom offentlig sektor, klicka här för att läsa mer!
För att få reda på mer om priser och betalning, klicka här!

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes