Städning Linköping

Trygg städservice till små priser

stadtjanster
Anlita oss för veckostädning, fönsterputs, storstädning, flyttstädning, kontorsstädning och allt däremellan. Stora som små uppdrag – vi utför allt med samma krav på kvalitet och professionalism.

Vår städservice i Linköping är till för både dig som privatpersoner och företag. Vår styrka är att vi levererar hög kvalitet till bra priser. Med andra ord är vi väldigt prisvärda -och proffsiga. Vår affärsidé bygger på ansvar, engagemang, förtroende och lokal kännedom.

Vi erbjuder våra kunder städservice utifrån ledorden erfarenhet och kvalitet. Vårt mål är att alltid överträffa dina förväntningar. Att vår personal har lång erfarenhet av sina yrken ingår som en naturlig del av vårt koncept. Som privatperson kan du få städuppdraget utfört med RUT-avdrag. Hör av dig idag för en offert.

Klicka här för att lämna din förfrågan

Så funkar det

Varje städuppdrag är unikt och vi försöker alltid att anpassa oss efter våra kunders krav och önskemål. När det gäller hemstädning och veckostädning, brukar vi alltid börja med att göra ett hembesök för att ta reda på hur – och vad – som ska städas. Därefter sätter vi samman en offert och kommer överens om starttid.

Här följer några exempel på vad som brukar ingå i en vanlig hemstädning

  • Dammsugning av golv, kontakter, element, lister, mattor
  • Dammsugning av möbler
  • Fläckborttagning på karmar och dörrar
  • Dammtorkning av fönsterbrädor och fria ytor
  • Spegelputsning
  • Tömning av papperskorgar
  • Tavlor, lampskärmar och eventuella väggdekorationer dammas av
  • Golvmoppning (eller liknande om du har specifika önskemål)


Om våra vanligaste städuppdrag

moppa_golv

Hemstädning/Veckostädning
Med ett fullspäckat arbets- och familjeliv är det inte ovanligt att hemstädningen blir lidande. Eller finns där i medvetandet som ett ständigt dåligt samvete. Något som måste göras trots att man inte vill. Låt oss hjälpa dig med städningen någon gång i veckan eller månaden. Så får du loss tid att göra sånt du tycker om. Hör av dig så sätter vi ihop en plan för hemstädning som passar din vardag och din plånbok.

Storstädning
Föreställ dig att komma hem efter jobbet. Öppna ytterdörren och genast förnimma den där fräscha doften av nysåpade golv och citrusrena kakel. Gå in i ditt hem och konstatera att allt är en under av ordning och reda. Vill du uppleva något liknande är det en storstädning perfekt. En storstädning syftar till att rengöra ditt hem från topp till tå.

Flyttstädning
Att anlita någon som tar hand om flyttstädningen sparar värdefull tid när du ska flytta – och ger dig utrymme att fokusera på övriga flytten. Vi städar så att både du, värden och de som ska flytta in blir nöjda.

Fönsterputs
I en stressig vardag måste vi välja. Oftast hinner vi svårligen med att städa ordentligt. Och det brukar inte finnas tid att putsa fönster. Ändå är rena fönster väldigt viktigt för hemmets trivsel. Rena fönster släpper in ljus och skapar en fräsch atmosfär som vi trivs i. Hör av dig till oss för en prisvärd och effektiv fönsterputsning i Linköping.

Rut-avdrag – kan jag använda det?

Absolut, du kan använda RUT-avdraget när du anlitar oss. Då betalar du enbart 50% av arbetskostnaden. Vi gör avdraget direkt på fakturan. Enligt Skatteverkets nya regler så räknas Rot- och rutavdraget numera ihop och innefattar maximalt 50 000 kronor per person och år.

Läsa mer om våra övriga tjänster

Har du några frågor om våra tjänster för städning i Linköping är du välkommen att kontakta oss.
Få koll på våra priser och betalningsrutiner

Se även relaterat innehåll:
Snickare Linköping
Målare Linköping

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes