Snickare Linköping

Anlita våra hantverkare – vi fixar stora som små uppdrag

bulletÄr du i behov av en händig snickare?
bulletDax att renovera i hus och hem? Då kan vi hjälpa dig.
bulletHos oss kan du anlita erfarna snickare till små priser – som har tummen på rätt plats.

Lämna en förfrågan

hantverkare_link

Tillbyggnad, köksrenovering, lägga om taket, golvläggning, utbyggnad eller ombyggnad – det finns alltid något nytt spännande byggprojekt att sätta tänder i.

Oavsett om dina behov är stora eller små, så kan vi erbjuda duktiga snickare i Linköping som kan hjälpa dig. Skicka din förfrågan, så återkommer vi med en offert.

Vi kan Linköping!

Vid sidan av vår långa erfarenhet av ROT-tjänster är en av våra styrkor vår goda lokalkännedom. De flesta av våra hantverkare bor själva i Linköping med omnejd. Dessutom ligger vårt huvudkontor i Linköping. Vilket förstås är en stor fördel vad gäller närheten till våra uppdrag.

Tre goda anledningar att välja våra hantverkstjänster

Marknaden för hantverkare, byggfirmor och olika slags ”handy-men” har nog aldrig varit större. Ett faktum som står klart inte minst om man letar efter hantverkare och snickare i Täby på nätet. Och med det stora utbudet så blir den givna frågan – hur väljer man?

Vi vill ge dig 3 goda anledningar att välja Pensionärspoolen i Linköping: erfarenhet, pris och pålitlighet.

  • 1. Erfarenheten talar för sig själv. Våra snickare har bokstavligen ett helt arbetsliv av kompetens bakom sig.
  • 2. Mot bakgrund av den kvaliteten är det få som kan konkurrera med vår priser. Du kan möjligen hitta billigare alternativ, men få som är mer prisvärda.
  • 3. Pålitlighet är vår ledstjärna. Vi är noga med att svara när du ringer och vara tydliga i vår kommunikation. Vi vet av erfarenhet att många av våra kunder tycker det känns tryggt att vi är medlemmar i Svenska Franchiseföreningen. Vilket innebär att vi har högt ställda krav på kvalitet och kundleverans i alla led.

hantverkare Linköping grupp

Om Priser, ROT – avdrag och beställning

När du beställer hantverkstjänster hos oss på Pensionärspoolen kan du givetvis använda det s.k ROT – avdraget. I korthet innebär detta avdrag att du som privatkund endast betalar 70% av arbetskostnaden för våra hantverkstjänster. Resterande del står Skatteverket för. I dagsläget får man göra ett avdrag på maximalt 50 000 kr per person och år. Vi gör avdraget direkt på din faktura.

Aktuella priser (med ROT – avdrag)

Du kan läsa mer ingående om våra priser på den här sidan. Vill du beställa våra tjänster eller lämna en förfrågan om hantverkshjälp kan du klicka här och berätta om ditt projekt. Ju mer du kan berätta om ditt uppdrag, desto enklare är det för oss att sätta ihop en korrekt offert.

Läs även mer om att beställa våra hushållsnära tjänster, eller om våra tjänster för målare här och för städning här.

Hör av dig

verktyg

Karta

Se även relaterat innehåll:
Städning Linköping
Målare Linköping

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes