Målare Linköping

Proffsig Målarservice för alla tillfällen

bulletLetar du efter en målare i Linköping?
bulletHar du något spännande måleriuppdrag på gång?
bulletAnlita oss så får du högklassig kvalitet till riktigt bra priser.

malare_fasad

På Pensionärspoolen i Linköping anlitar du kunniga målare med rätt kompetens att utföra ditt måleriprojekt. Våra medarbetare har bokstavligen ett helt yrkesliv med måleriarbeten bakom sig.

Lämna din offertförfrågan här

Exempel på några av våra mest populära målartjänster

Fasadmålning

Det är inte bara för att det ser fint och fräscht ut som det är viktigt att måla om och sköta husets fasad. En korrekt utförd fasadmålning hjälper också att hålla husets utsida frisk. Så att inte exempelvis röta och mögel får fäste. Många underskattar den professionalism och planering som en ordentligt utförd fasadmålning kräver. Det kan se enkelt ut,
men faktum är att det kräver såväl praktiska som teoretiska kunskaper. Anlitar du våra målare i Linköping kan du vara säker på att du får kunskapen och erfarenheten som krävs för att jobbet blir utfört så att du inte behöver måla fasaden igen på många år.

Nymålning och renoveringsmålning

Oavsett om du vill ha hjälp med att måla om ett nyrenoverat rum eller har byggt ett nytt som behöver färgsätter för första gången, så kan vi hjälpa dig. Både små som stora uppdrag är välkomna.

Ommålning

Det finns flera saker att tänka på när du målar om ett objekt eller yta. Till exempel är det viktigt att det gamla ytskiktet är noga rengjort. Eventuella röt- eller ytmögel måste tvättas bort. Även luftföroreningar förekommer som, särskilt om ditt hem ligger nära tätort och trafik, kan sätta sig i ytskiktet – och samtliga dessa ytor måste rengöras innan ommålning. Hör av dig till oss för att få en proffsigt utförd ommålning som både är snygg att titta på och som håller länge.

Tapetsering

Att sätta upp nya tapeter är ett härligt och effektivt sätt att ge rummet nytt liv.

vaggmalning

Varför välja vår målarservice?

Det är sant att alla kan måla. Om vi med ”måla” menar att de flesta människor kan ta upp en pensel och kladda på färg på golv och tak. Men det är inte detsamma som att få ett proffsigt resultat.

För att få ett fullgott slutresultat gäller det att ha koll på vilket förarbete som krävs för att få till de där rena, fina och jämt målade ytorna som vi eftersträvar. Såsom maskering, spackling och slipning.

Om du sätter värde i ett professionellt resultat gör du klokt i att vända dig till en yrkesskicklig målare. Hos oss får hög kompetens och erfarenhet, till små priser. Hör av dig idag för en offert. Du är givetvis även välkommen att höra av dig om du har frågor och undringar.

Det här kan vi erbjuda dig:

  • Hög kompetens till små priser

Få företag kan hålla samma låga prissättning och breda kompetensutbud som vi. Därför brukar vi säga att vi är väldigt prisvärda. Du får helt enkelt en hög grad av professionalism till en mindre kostnad om du anlitar oss.

  • Prisvärda lösningar på ditt projekt

Hör av dig till oss så gör vi vårt bästa för att snabbt plocka fram en lösning. Ring eller skicka ett meddelande.

  • Säkert & tryggt

Pensionärspoolen är medlemmar i Svenska Franchiseföreningen. Det innebär bland annat att vi har högt ställda krav på kvalitet och kompetens i vår dagliga verksamhet.

Kan jag använda RUT?

När du anlitar en målare hos oss så kan du använda ROT – avdraget. Detta innebär att du som privatperson betalar 70% av kostnaden för arbetet. Resterande del står skatteverket för. Idag kan du dra av max 50 000 kr per person och år i ROT.

Du kan läsa mer om vår prissättning på vår sida för priser och betalning.
Om du vill få en offert på ditt uppdrag kan du lämna en förfrågan på den här sidan. Försök att vara så konkret som möjligt i din förfrågan. Då blir det enklare för oss att lämna en korrekt prisuppgift.

Se även relaterat innehåll:
Snickare Linköping
Städning Linköping

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes