Pensionärspoolen i Linköping firar två år

I januari 2017 öppnade Pensionärspoolen i Linköping med omnejd.

Under dessa två år har vi hjälpt många privatpersoner att underlätta sin vardag med allt från snickeri, målning, reparationer, elarbeten, fönsterputs, städ, flytthjälp, barnpassning, trädbeskärning och trädgårdsskötsel. Till företagskunder har vi bland annat bidragit med städ och måltidspersonal, målat om kontor, monterat kontorsmöbler, fastighetsskötsel, kursvärdar, chaufförer m.m. I vår medarbetarpool finns allt från hantverkare, flygplansingenjörer, revisorer, egna företagare, chaufförer, IT-konsulter till städare, tandsköterskor, bönder och företagsledare. Vår kompetens är bred och serviceandan stark och vi ser fram emot att fortsätta arbeta med både privat- och företagskunder under kommande år.

Är du intresserad av att jobba hos oss? Klicka här eller skicka ett meddelade till linkoping@pensionarspoolen.se och berätta mer om dig själv.

Är du privatperson eller företag och intresserad av våra tjänster eller företagsbemanning? Klicka här

 

pp_lin

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes